Vi är fyra tjejer som går sista året på ekonomiprogrammet på Minervagymnasium. Vi som driver detta UF företag heter Ida, Matilda, Elvira och Vilma. Vi är glada, engagerade och inriktade tjejer. Vi har tillsammans skapat ett UF företag som kommer att sälja vår produkt. Syftet med webbplatsen är att skapa ett försäljningstillfälle men även en kontaktyta med våra kunder. Vi kommer via webbshoppen sälja vår produkt enligt tycke och smak till våra kunder baserat på deras önskemål.
Denna webbplats är en möjlighet för er att kontakta oss om det uppstår frågor eller eventuell feedback.

 

Vilma Jonsson, Ekonomichef

Vilma är en glad och sprallig tjej som gillar att träna och umgås med kompisar. Hon är väldigt målmedveten och engagerad. Vilma är den som har huvudet på skaft och därför passar hon perfekt som våran ekonomichef.

   

Matilda Johansson, Produktionschef

Matilda är en bestämd tjej som vet vad hon vill. Hon gillar att vara med hennes familj, vänner och hon spelar även handboll på fritiden. Matilda har många kontakter inom produktionen därför är hon perfekt som produktionschef.

Elvira Tolf, Försäljningschef

Elvira är en rolig och härlig tjej som tycker om att umgås med hennes vänner och gillar sport. Hon är en utåtriktad och hjälpsam tjej och därför passar hon perfekt som försäljningschef.

Ida Söreng, Marknadsföringschef & VD

Ida är en pratglad och utåtriktad tjej. Hon gillar att umgås med vänner och spela handboll. Hon använder sig väldigt mycket av internet på fritiden och passar därför perfekt som vår marknadsföringschef då hon har koll på mycket, hon är även vår VD.